Supă subtilă de păstârnac și mere
Supa făcută în casă este alegerea ta pentru prânz în acest sezon: delicioasă, încălzitoare și în același timp foarte hrănitoare. Această variantă este subtil sărată și totuși dulce.
Lentilele fac supa bogată în proteine, iar la final poți adăuga două lingurițe de Orangefit Greens. O supă ca o îmbrățișare caldă.
Dacă ți-a plăcut această supă de păstârnac și mere, încearcă și supa noastră de dovleac, ne place foarte mult acest preparat. Ambele sunt foarte ușor de făcut.
Mod de preparare
- Încălziți aproximativ 1 lingură de ulei de măsline într-o oală adâncă și căliți bucățile de ceapă timp de aproximativ 5 minute la foc mediu.
- Curățați și tăiați atât mărul, cât și păstârnacul în bucăți mici. Adăugați-le acum în oală împreună cu un praf de sare și piper.
- Adăugați și garam masala și pudra de chimion. Amestecați bine și lăsați să mai fiarbă timp de 3-4 minute.
- Turnați în oală 500 ml de supă de legume, amestecați și micșorați focul. Acoperiți oala cu capacul și lăsați să fiarbă la foc mic timp de 25 de minute. Opriți focul și adăugați lintea clătită și cei 200 ml de supă de legume. Pasați cu un blender până când obțineți o supă fină. Opțional: la această etapă, adăugați și cele 2 lingurițe de Orangefit Greens.
Gustați pentru a vă asigura că totul este la gustul vostru. În caz contrar, o nouă adăugare de sare sau piper nu strică. Serviți în două boluri mari și presărați deasupra semințele de dovleac prăjite.
Poftă bună!
Valoare nutritivă (1/12 porție)
- Energie - Kcal: 210
- Grăsimi: 1,9g
- Carbohidrați: 29,9g
- Fibre: 10,1g
- Proteine: 15,0g
Orangefit Supă
Vrei să ai într-un minut o supă delicioasă și bogată în proteine pe masă? Verifică acum Orangefit Protein Soup.