overnight-oats
overnight-oats

Cookie dough din plante

11 oktober 2019|Deserturi

Ingrediente (pentru 2 porții)

  • 200 de grame de năut scurs (din conservă și clătit)
  • 1 lingură de unt de arahide sau pastă de migdale
  • 3 curmale (fără sâmbure)
  • ½ linguriță de proteină Orangefit vanilie
  • ½ linguriță de scorțișoară
  • 1 linguriță de semințe de in măcinate (1 lingură de apă)
  • 20 de grame de bucăți de ciocolată neagră
  • Un strop de apă caldă (aproximativ 50 ml)

Mod de preparare

1. Lasă kikeronii să se scurgă și apoi clătește-i bine.

2. Lasă o linguriță de semințe de in să se înmoaie într-o lingură de apă timp de 5 minute.

3. Folosește un robot de bucătărie pentru a amesteca kikeronii cu untul de arahide, curmalele, pudra de proteină, scorțișoara, semințele de in (după ce s-au înmuiat timp de 5 minute) și un strop de apă.

4. Amestecă până obții o compoziție densă și netedă. Sfat: adaugă apa puțin câte puțin în compoziție pentru a facilita amestecarea.

5. Între timp, toacă ciocolata în bucăți mici.

6. Amestecă ciocolata manual în compoziția vegană de aluat pentru cookie.

7. Gata. Atât de simplu poate fi să fie gustos!

Valoarea nutritivă per porție

  • Energie - Kcal: 378,80
  • Grași: 20,2g
  • Carbohidrați: 23,4g
  • Fibre: 9,0g
  • Proteine: 23,4g