Cookie dough din plante
Mod de preparare
1. Lasă kikeronii să se scurgă și apoi clătește-i bine.
2. Lasă o linguriță de semințe de in să se înmoaie într-o lingură de apă timp de 5 minute.
3. Folosește un robot de bucătărie pentru a amesteca kikeronii cu untul de arahide, curmalele, pudra de proteină, scorțișoara, semințele de in (după ce s-au înmuiat timp de 5 minute) și un strop de apă.
4. Amestecă până obții o compoziție densă și netedă. Sfat: adaugă apa puțin câte puțin în compoziție pentru a facilita amestecarea.
5. Între timp, toacă ciocolata în bucăți mici.
6. Amestecă ciocolata manual în compoziția vegană de aluat pentru cookie.
7. Gata. Atât de simplu poate fi să fie gustos!
Valoarea nutritivă per porție
- Energie - Kcal: 378,80
- Grași: 20,2g
- Carbohidrați: 23,4g
- Fibre: 9,0g
- Proteine: 23,4g